Powered by Blogger.




Ar yra skirtumų tarp demo ir realios sąskaitos?
Ne, tai lygiai tas pats, išskyrus tai, kad realioje sąskaitoje galite vykdyti prekybą, naudojant realius pinigus, ir jūs turėtumėte žinoti apie riziką.

Kokias valiutas jūs priimate?
Su TRADING212 galite atidaryti realią sąskaitą rubliais, eurais ir JAV doleriais. Mes priimame mokėjimus kredito / debeto kortelės ir banko pervedimai šiomis valiutomis.

Ar tai saugu siųsti pinigus kalbant apie finansinį saugumą?
Tai visiškai saugu. Mes licencijuota ir reglamentuojama brokeris, ir palaikykite visus klientų lėšas atskiroje banko sąskaitoje. Be to, visiems klientams pinigai yra apdrausti kompensacijų fondą investuotojams.

Kodėl jums reikia mano ID kortelės kopiją?
Būdamas akredituota FOREX brokeris, mes privalo patikrinti kiekvieno kliento tapatybę pagal jo tapatybės kortelę. Identifikavimo procedūra taip pat reikia užtikrinti jūsų saugumą.

Ar tai saugu siųsti jums mano ID kortelės kopiją?
Mes licenciją asmens duomenų administratorius. Visa informacija nurodyta jums yra konfidenciali ir naudojama tik identifikavimo tikslais.

Koks yra minimalus ir maksimalus dydis sąskaitos?
Minimalus sąskaitos dydis yra 100 eurų. Jokia riba maksimalus indėlio.

Ar galiu atidaryti daugiau nei vieną sąskaitą?
Taip, galite atidaryti daugiau nei vieną sąskaitą.

Ar galiu pakeisti savo realios sąskaitos valiutą?
Norėdami tai padaryti, jums reikia atsidaryti naują schët ta valiuta, kurią norite ir mes pasikeisti savo pinigus ir perevedëm. Norėdami tai padaryti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi, naudojant pokalbiai mygtuką.

Ar galiu toliau dalyvauti prekyboi, jei aš prarasiu visus pinigus iš mano demo sąskaitos?
Taip, jūs galite pradėti iš naujo grąžinant pradinius parametrus savo demo schëta iš meniu "Nustatymai".

Ar turite daug klientų?
Taip, mes esame sparčiausiai auganti tarptautinė brokeris ir tūkstančiai naujų klientų sutikote su mumis kiekvieną mėnesį.


Daugiau TRADING212.com