Powered by Blogger.

Prekybos platforma TRADING 212

Friday, May 19, 2017

Trading212
Trading 212 - tai Avus Capital UK Ltd., Avus Capital CY Ltd  ir Avus Capital  Ltd prekės ženklas.

Trading 212 - tai galinga ir lengvai naudojama prekybai internete platformą.

Mūsų misija - teikti išskirtines prekybos sąlygas treideriams su bet kokių žinių lygių,  mes suteikiame visas technologines naujoves ir nepriekaištingą klientų aptarnavimą.

Prekiautojams suteikiama galimybe naudotis  plačiu asortimentu mokomosios medžiagos, tiesioginių pavedimų vykdymų, Ultra-siurais spredais (net Naujienų metu), mobilia prekyba, realaus laiko grafikais ir tobulu klientų aptarnavimų 24/5.
Trading  212 pasitiki daugiau nei 200.000 prekybininkų, kurie remdamiesi mūsų platformą investuoja daugiau nei  į 750 finansinių instrumentų, tokių kaip valiutų poros, biržos prekės, akcijos ir jų indeksai.
Avus Capital UK Ltd yra registruota Anglijoje ir Velse, ji yra licencijuota ir reglamentuojama JK finansų reguliavimo institucija (Finansinis Elgesio institucijos, FCA; registracijos numeris 609.146).
Avus Capital CY Ltd yra registruota Kipre, licencijuota ir reglamentuojama finansų reguliavimo institucija Kipro (Kipro vertybinių popierių ir biržos komisijos CySEC; licencijos numeris 290/16).
Avus sostinė Ltd Tai yra registruotas Bulgarijoje licencijuota ir reglamentuojama finansų reguliavimo institucija Bulgarijoje (Finansinės priežiūros komisijos, FSC; registracijos numeris RG-03-0237).

Jūsų saugumui ir pagal mūsų taisykles, tai visos klientų liešos  yra laikomos atskirose banko sąskaitose 
kurioms yra taikoma finansinių paslaugų kompensavimo schema, FSCS (Avus Capital UK Ltd. "), kompensacijų fondąs investuotojams, ICF Kipras (Avus sostinė CY Ltd) arba investuotojų kompensavimo fondo ICF Bulgarija (Avus sostinė Ltd).
Mažai tikėtinu atveju įsipareigojimų neįvykdymo, FSCS kompensoja - iki 50 000 GBP, ir FSC kompensacijos - iki 90% (bet tik 20 000 EUR) klientų pinigų.
Kiekvienam klientui bus kompensuota, jei viena iš mūsų kompanijų negali įvykdyti savo įsipareigojimų klientams, del jos finansinės padėties.
Jei Avus Capital UK Ltd.  neišsprendžia kliento skundo, klientas turi teisę kreiptis į Finansų kontrolieriaus tarnyba, kuri gali įpareigoti įmonę išmokėti kompensaciją iki 150.000 GBP.

Paimta iš trading212.com