Powered by Blogger.

Kas tai yra techninė analizė?

Techninė analizė - tai vienas iš būdų naudojamu investuotojų prognozuoti kainų pokyčius atsižvelgiant į kilmės šalies valiuta. Techninė analizė siūlo investuotojams įvairių požiūrių į prekyba valiuta. Fibonačio analizė ir Elioto bangų teorija, pavyzdžiui, kreipiasi  į Dow teorija teigianti, kad rinkos pokičius galima nuspėti , laikantis tam tikrų įstatymų. Techninė analizė orientuota į diagramu skaityma  ir teigia, kad paskutinis kainų pokytis bus kartojamas. Techninė analizė visiškai ignoruoja visą esminę informaciją ir atkreipti dėmesį tik į kainų pokičius.

Ekspertai ieško konkrečių modelių, pavyzdžiui, žinomo "galvos ir pečių" arba kombinuotųjų jas pakeisti modelius, studijų rodikliai, kaip antai slenkamasis vidurkis, ir atsižvelgiant į formą, pavyzdžiui, paramos linija ar atsparumo linija, kanalai ir labiau paslėptas, pavyzdžiui, vėliavų ar zenklų.


Dviviečiai viršūnės ir dviviečiai bazės, taip pat būdu pateikti grafikai. Dvigubas bazė yra atstovaujama raidės W grafiko. Teoriškai, valiuta netaps mažesnė už dviejų žemiausių taškų W.


(Trading212) Grafikas su dvigubą bazę:












Dvigubas dugnas parodo kainą, po kurios valiuta nustos kristi ir prades kilti aukščiau, kai jis pasiekia paramos lygį. Dvigubas viršūnė rodo atsparumą, virš kurios valiuta nebegali pakilti lygį. Ji primena raidę M.


(Trading212)  Grafikas su dviguba viršūnė:
Kai grafikas yra suformuotas kaip W, investuotojai paprastai perka; Jis susidaro, kai, M, jie paprastai parduoda.

Kodėl techninė analizė veikia? Jei pakankamai žmonių atkreipia Ta pati tendencija linija, jei yra pakankamas skaičius žmonių remtis paties lygio paramą, bus reakcija, kai ši parama lygis bus pasiektas. Taigi, mes galime pasakyti, kad techninė analizė veikia, nes daug žmonių po jį, manau, kad savarankiškai vykdyti pranašystė apie akcijų prekybos.

Paimta iš trading212.com